miprimita.com

Natàlia (Introducció)

en Hetero: Primera vez

Com que fa anys, ja ho pot ben dir. La primera vegada no li va agradar. Gens. La primera vegada d'allò, la que acostuma a dir-se com la primera vegada. Perquè abans hi havia hagut altres primeres vegades. No recorda, posem per cas, quan havia començat a tocar-se. A masturbar-se, sí. Cap als tretze anys, quan ja accidentalment havia tingut el seu primer orgasme i llavors va aprendre a buscar-lo amb els dits. I, més endavant, també amb la llengua. Natàlia és d'aquelles dones que tenen els pits tan sensibles que només de tocar-se'ls (o tocant-se'ls només) poden arribar a tenir un orgasme.

Des d'aquella primera vegada, hi havia dedicat hores i hores a donar-se plaer. Sense complexos, malgrat que sabia que era una cosa que s'havia de fer en privat. Abans d'anar a dormir, a la seva habitació. O quan els seus pares no hi eren pertot a casa. Li agradava més així. Es treia la roba, tota, seia al sofà del saló i començava a tocar-se. Molt a poc a poc per a fer-ho durar. Fent pauses. I canviant. Primer el clítoris. Després, els llavis. Després s'hi posava els dits. O acaronava la zona que va dels llavis a l'anus. Canviant de mà per olorar l'olor que era la seva. I sorprendre-se'n i excitar-s'hi.

Ara pensa que li hagués anar apuntant tot allò. Les descobertes. Perquè amb el pas dels anys, aquella cosa que gràcies a una amiga va saber que es deia masturbar-se, va anar enriquint-se. Quan li van créixer els pits, per exemple, va descobrir que llepar-se'n els mugrons la podia fer embogir. Només ho feia quan era sola a casa. I jugant a descobrir coses noves o escoltant converses distretes o fent preguntes directes, va afegir variacions al seu repertori: ficar-se coses dins de la vagina, fer servir la dutxa, o tocar-se amb els dits el camí cap a l'anus, la petita distància que el separa dels llavis, o el mateix anus. Recorda un dimarts —era dimarts perquè la seva mare visitava l'àvia— que es trobava tan excitada que li va semblar que es podia morir d'excitació. Tenia el pols accelerat. I el sexe molt humit. Amb una humitat que no era la de sempre, sinó com si tingués més consitència. Es va tocar tres vegades seguides. Davant del mirall del saló. Era la primera vegada que ho feia. I l'espectacle del seu sexe jove obert impúdicament la la excitar encara més. Va desitjar no només llepar-se els dits, sinó també el sexe sencer, amorrar-s'hi i beure's. I va pensar que tenia un cos bonic.

Hi va haver altres primeres vegades. L'Eduard. Van començar a ser nòvios (però es deien amics) en unes colònies. Va aprendre a besar amb ell. Quan trobaven un racó a les fosques, es feien petons eterns. A ella li agradaven. Li va agradar quan ell la va sorprendre posant-li la llengua dins de la boca. I li va agradar quan li va tocar els pits per damunt de la roba. No va sentir gaire cosa. Però li va agradar el fet. Els seus pits ren els més grans de tot el grup de noies de colònies. Ho havien comparat entre elles a les dutxes. I se n'havia enorgullit. I també havia sentit algun comentari entre els nois. S'havia excitat amb algun que, en altre moment li havia semblat brut. Un dels que anava sempre amb l'Eduard, un dels seus col·legues, li havia explicat a un altre —sense saber que ella l'escoltava, és clar— que li agradaria posar-li la polla entre els pits fins a córrer-s'hi. Li va sembla veure-ho que i que li liquava el sexe i se li endurien els mugrons. I va haver córrer al lavabo per calmar l'excitació mentre imaginava un penis anònim que es perdia entre els seus pits. Ho veia des de fora d'ella. Els seus pits i el penis que anava i venia, com si no fos ella.

Amb Eduard va aprendre que no només es pot masturbar un mateix, sinó que també li ho pots fer a una altra persona. En una d'aquelles sessions de petons de pel·lícula, l'Eduard li va agafar la mà esquerra amb la seua dreta i la va portar cap al seu “paquet”. Ho va fer a poc a poc. I a cau d'orella li va xiuxiuejar.

—Posa'm la mà a dins, li va dir amb una veu que a ella li va semblar humida.

S'hi va deixar acostar la mà amb neguit barrejat amb por. No sabia de què. No sap de què anys després. Els segons se li van fer interminables, com un xiclet que s'estira fins l'infinit.