miprimita.com

Natàlia (Natàlia i Eduard. Primera part)

en Hetero: Primera vez

S'hi va deixar acostar la mà amb neguit barrejat amb por. No sabia de què. No sap de què anys després. Els segons se li van fer interminables, com un xiclet que s'estira fins l'infinit. Al mateix temps es trobava poderosa, com si hagués descobert alguna propietat seva que desconeixia. Saltar més lluny que algú o córrer fins que tothom hagués abandonat. El seu poder, però, era que ara l'Eduard, el noi que li agradava, li demanava amb una veu que semblava un prec humit i desesperat que li posés la mà al voltant del seu penis.

Primer l'hi va tocar per fora. Per damunt del pantaló. Allò no era tocar res, ben mirat. Però a ella li va donar la sensació del volum i de la duresa. Li va sobtar que allò hagués crescut tant i allò estigués tan dur. Li va tornar la por. I la sensació de poder. Més quan tot el cos de l'Eduard es va sacsejar d'excitació i no va poder evitar fer un gemec ben audible. El va acompanyar amb la seva mà que va començar a tocar-li els pits de manera caòtica i per damunt de la roba.

Després li va fer cas. Hi va posar la mà a dins. Recorda el moment, és clar, amb tendresa. Recorda que es va fer un embolic amb tant d'entrebanc. Primer la cremallera dels pantalons que no es volia obrir. Ho va fer a poc a poc com si fos una artista, com si controlés el procés. Però va ser perquè el neguit no l'ajudava a actuar. Eduard semblava que es pogués morir d'un moment a l'altre. Li continuava tocant els pits amb una delicadesa que no era una altra cosa que un paral·lel de la poca traça d'ella a l'hora de buscar la seva polla per entremig de la roba. Els hi engrapava més que acarona'ls-hi. Un cop superada la barrera de la bragueta, es va troba els calçotets. Ella no se'n va adonar, però, eren una mica humits per culpa del líquid preseminal que la polla d'Eduard —cada cop més dura, fins que semblava que pogués rebentar— havia deixat anar. S'hi va estar una estona. Més aviat poca, perquè com si es tractés d'un abisme que la cridés per saltar-hi, va voler tocar-la, sentir la seva pell a la seva mà. Sentir-ne el calor, la textura. Així que, a les palpentes, va buscar la goma dels calçotets i va tocar la seva primera polla.

Es va estar com cinc minuts que només la tocava. Com si l'explorés o se'n volgués aprendre els detalls de memòria. Eduard semblava embogit. Li estrenyia els pits. I la seva llengua la dardava amb agressivitat, com si volgués menjar-la, empassar-se la seva llengua que mirava de respondre-li el millor que sabia. I gemegava. Gemegava tan que li semblava que d'un moment a l'altre —tot i que es trobaven en el racó de la pineda més allunyat de les tendes— vindria algú i els descobriria. I els seus pares ho sabrien. I ho sabria tothom. Però en aquell moment allò l'atreia més. Continuava tocant la polla de l'Eduard, mentre la besava com mai no havia imaginat que algú la pogués besar. I ella anava palpant les diferents parts del seu penis. El gland que estava completament fora. La soca de la polla. Va arribar als testicles just quan ell, encoratjat, va deixar un moment de besar-la i va baixar la llengua pel seu coll. No li va agradar, pensa irònicament després. Ho va trobar llefiscós. Una de les coses que més calenta l'han posat després. Però en aquell moment... Va seguir amb l'exploració.

Masturba'm, li va dir Eduard finament.

Com?

Que em masturbes, que em faces una palla.

Ja, va dir Natàlia amb el fil de veu que la situació li permetia, però com com ho faig.

Puja i baixa la mà, li va despondre.

Natàlia, però, li va acaronar la polla, més que masturbar-lo.

No, així no, li va dir mentre ell mateix li guiava la mà de manera també afebrada, amb presses.

Quant va durar tot plegat? Com que el temps es va allargassar tant que semblava que es pogués trencar a còpia de fer-se infinit, ningú dels dos no hagués estat capaç de dir quan va durar aquella primera vegada. Un molt que en veritat va ser poc, perquè Natàlia, sense experiència, ho va fer, el va masturbar amb el ritme frenètic que ell li havia ensenyat. I perquè, a més, Eduard estava tant excitat que fins i tot bellugava els malucs acompanyant els gestos de la mà de Natàlia. Ja no va tornar a besar-la. Li llepava el coll. Li va posar la llengua a l'orella. I l'engrapava salvatgement els pits. Tot es va anar accelerant en un in crescendo que feia sobrer l'anunci de l'Eduard.

Natàlia, em corro. No paris.

I mentre ho deia, va començar a brollar el semen del seu penis. Va ensopegar amb la seva roba, amb el seu abdomen i amb la mà de la Natàlia que, en veritat, en va rebre una quantitat més aviat escassa. Entre altres coses, perquè feia dies que l'Eduard anava molt excitat i abans d'anar a la pineda ja s'havia masturbat un parell de vegades. Per si de cas... aguantar més. A Natàlia, però, li va semblar que tota la mà se li humitejava i, esverada, la va mirar de retirar. L'Eduard, però, que encara apurava els darrers segons de l'orgasme, la hi va retenir amb un prec.

Continua una mica, si us plau.

 

Quan va acabar, va ser ell mateix qui li va treure la mà de la bragueta i qui es va cordar. Natàlia tenia la mà a una distància prudent del seu cos, a mitja alçada. I no s'atrevia a mirar-la. Eduard va buscar en la butxaca i va trobar un paquet encetat de mocadors de paper. Els hi va oferir amb la veu més amable de què era capaç.

Renta't.

Natàlia en va agafar un parell i s'hi va fregar la mà no sols fins que no va quedar rastre de semen, sinó fins que gairebé la part de la mà on havia estat va enrogir.

Els dos es van quedar palplantats. Sense saber massa què dir. Natàlia va començar a sentir els ocells i la fressa de la pineda a la nit. Els grills que, fins llavors, no havia percebut. Es va adonar que Eduard encara panteixava, però que a poc a poc començava a recuperar la respiració normal.

Vull anar a casa, va dir.

A casa? Va preguntar sorprès l'Eduard.

A la tenda...

Hi van tornar agafats de mà durant els pocs metres que van poder, perquè aviat es van haver de separar per anar cadascú a la seva tenda. Es van fer un darrer petó. Més breu, però més tendre que els anterior. La llengua d'Eduard hi va entrar tímidament i poc.

Quan la Natàlia se'n va allunyar un parell de metres, l'Eduard la va cridar xiuxiuejant.

Natàlia!

Què?

Que t'estimo.

Natàlia va somriure, però no va dir res. Va continuar el seu camí cap a la tenda. Esperava que totes estiguessin adormides. Però l'esperava, encuriosida, la Laia que quan la Natàlia es va posar dins del sac, li va preguntar sense embuts.

Què? Com ha anat?

Natàlia estava tan sobtada de tot plegat que encara no havia reaccionat. Així que aquella pregunta va ser la que la va tornar a la realitat. Per això, potser, va contestar de manera sincera.

L'hi he tocat.

Què li has tocat?

Què vols que li hagi tocat? El d'allò... el penis.

Aaaaaah! I què, com la té la polla?

No ho sé... M'ha fet masturbar-lo...

I?

A mesura que li anava explicant les coses a la Laia va ser com si anés aterrant, com si anés despertant d'un somni. Va ser conscient que havia tocat el seu primer penis. Que havia masturbat un noi per primera vegada. No se'n sentia culpable. A casa de la Natàlia,mai no havien ajudat a propagar els tabús sexuals... Simplement se sentia estranya. Li hagués agradat poder parlar-ho amb algú que no fos la Laia. Va dubtar si despertar la Noemí que era més normal per aquestes coses. La Laia no era verge des de feia anys, deia, i s'havia enrotllat amb dos o tres nois diferents de les colònies. Però no era per això que no li agradava parlar... era perquè sempre feia un posat de sabar-s'ho tot que l'aclaparava. Era com si les seves coses, les coses que li pogués contar la Natàlia no tinguessin importància. En canvi, amb la Noemí...

Tant fa. Tinc son. Demà ja t'ho explico.

Es va estirar i va tancar els ulls. Volia dormir el més aviat possible. Però quan tancava els ulls ho recordava tot. Les sensacions, el tacte del penis de l'Eduard. Fins aquell moment havia estat tan estorada que no s'havia excitat. Només havia anat fent el que l'Eduard li deia o li feia fer. Sense reaccionar. Ara, però, amb els ulls tancats es començava a excitar. Era com si encara estigués a la pineda i notés aquella primera polla entre els seus dits. Es va començar a humitejar i va notar els mugrons que començaven a endurir-se. Es va posar en posició fetal per poder passar el seu braç per entre les cames. Sovint l'excitació es quedava allà. Es fregava amb el braç i, al poc, s'adormia. Va passar el temps i va poder comprovar que aquella nit no en tindria prou. Va estirar les cames a poc a poc, mirant de no fer soroll i es va treure les calcetes.